Ikan Patin Masak Pais / Resipi Pais Tempoyak Ikan Patin
Letakkan sedikit minyak, dan balikkan ikan setiap 5 minit untuk ikan masak sekata. Basuh ikan dan rendamkan dalam air air asam jawa atau boleh basuh dengan air asam limau untuk hilangkan hanyir.
Letakkan sedikit minyak, dan balikkan ikan setiap 5 minit untuk ikan masak sekata.
Balut ikan dengan daun pisang atau daun kunyit dan bakar hingga masak. Orang kata, kalau orang pahang memasak masakan tempoyak ni memang simple cukup gunakan cili padi, . Basuh ikan dan rendamkan dalam air air asam jawa atau boleh basuh dengan air asam limau untuk hilangkan hanyir. Letak juga tempoyak di atas ikan. Assalamualaikum dan selamat petang, hai pembaca semua, dah masak dan makan tengahari ke tu? Kali ni saya nak kongsikan salah satu resepi yang popular di negeri pahang iaitu pais tempoyak ikan patin. Cara penyediaan ikan patin pais tempoyak : Letakkan sedikit minyak, dan balikkan ikan setiap 5 minit untuk ikan masak sekata. 3.taburkan daun kunyit dan serai ke atas ikan. Lauk yang kerap didapur zila bila terasa malas nak memasak.suka sangat ikan masak macam ini.pertama sebab mudah sangat.campurkan .
Kali ni saya nak kongsikan salah satu resepi yang popular di negeri pahang iaitu pais tempoyak ikan patin. Letakkan sedikit minyak, dan balikkan ikan setiap 5 minit untuk ikan masak sekata. 3.taburkan daun kunyit dan serai ke atas ikan. Orang kata, kalau orang pahang memasak masakan tempoyak ni memang simple cukup gunakan cili padi, . Assalamualaikum dan selamat petang, hai pembaca semua, dah masak dan makan tengahari ke tu?
Letakkan sedikit minyak, dan balikkan ikan setiap 5 minit untuk ikan masak sekata.
Letakkan sedikit minyak, dan balikkan ikan setiap 5 minit untuk ikan masak sekata. Orang kata, kalau orang pahang memasak masakan tempoyak ni memang simple cukup gunakan cili padi, . 3.taburkan daun kunyit dan serai ke atas ikan. Balut ikan dengan daun pisang atau daun kunyit dan bakar hingga masak. Letak juga tempoyak di atas ikan. Cara masak disetiap di negeri juga berbeza. Cara penyediaan ikan patin pais tempoyak : Basuh ikan dan rendamkan dalam air air asam jawa atau boleh basuh dengan air asam limau untuk hilangkan hanyir. Assalamualaikum dan selamat petang, hai pembaca semua, dah masak dan makan tengahari ke tu? Lauk yang kerap didapur zila bila terasa malas nak memasak.suka sangat ikan masak macam ini.pertama sebab mudah sangat.campurkan . 4.bungkus dan bakar hingga masak. Kali ni saya nak kongsikan salah satu resepi yang popular di negeri pahang iaitu pais tempoyak ikan patin.
Lauk yang kerap didapur zila bila terasa malas nak memasak.suka sangat ikan masak macam ini.pertama sebab mudah sangat.campurkan . Cara masak disetiap di negeri juga berbeza. Letak juga tempoyak di atas ikan. Orang kata, kalau orang pahang memasak masakan tempoyak ni memang simple cukup gunakan cili padi, . Balut ikan dengan daun pisang atau daun kunyit dan bakar hingga masak. 3.taburkan daun kunyit dan serai ke atas ikan. Letakkan sedikit minyak, dan balikkan ikan setiap 5 minit untuk ikan masak sekata.
Orang kata, kalau orang pahang memasak masakan tempoyak ni memang simple cukup gunakan cili padi, .
Balut ikan dengan daun pisang atau daun kunyit dan bakar hingga masak. Orang kata, kalau orang pahang memasak masakan tempoyak ni memang simple cukup gunakan cili padi, . Kali ni saya nak kongsikan salah satu resepi yang popular di negeri pahang iaitu pais tempoyak ikan patin. Cara penyediaan ikan patin pais tempoyak : Letakkan sedikit minyak, dan balikkan ikan setiap 5 minit untuk ikan masak sekata. Lauk yang kerap didapur zila bila terasa malas nak memasak.suka sangat ikan masak macam ini.pertama sebab mudah sangat.campurkan . Assalamualaikum dan selamat petang, hai pembaca semua, dah masak dan makan tengahari ke tu? 3.taburkan daun kunyit dan serai ke atas ikan. Cara masak disetiap di negeri juga berbeza. 4.bungkus dan bakar hingga masak. Basuh ikan dan rendamkan dalam air air asam jawa atau boleh basuh dengan air asam limau untuk hilangkan hanyir. Letak juga tempoyak di atas ikan.
Ikan Patin Masak Pais / Resipi Pais Tempoyak Ikan Patin. Letakkan sedikit minyak, dan balikkan ikan setiap 5 minit untuk ikan masak sekata. Assalamualaikum dan selamat petang, hai pembaca semua, dah masak dan makan tengahari ke tu? Letak juga tempoyak di atas ikan. Orang kata, kalau orang pahang memasak masakan tempoyak ni memang simple cukup gunakan cili padi, . Kali ni saya nak kongsikan salah satu resepi yang popular di negeri pahang iaitu pais tempoyak ikan patin. Cara masak disetiap di negeri juga berbeza. 4.bungkus dan bakar hingga masak. Lauk yang kerap didapur zila bila terasa malas nak memasak.suka sangat ikan masak macam ini.pertama sebab mudah sangat.campurkan .
Basuh ikan dan rendamkan dalam air air asam jawa atau boleh basuh dengan air asam limau untuk hilangkan hanyir pais ikan patin. Kali ni saya nak kongsikan salah satu resepi yang popular di negeri pahang iaitu pais tempoyak ikan patin.
Balut ikan dengan daun pisang atau daun kunyit dan bakar hingga masak. 3.taburkan daun kunyit dan serai ke atas ikan. 4.bungkus dan bakar hingga masak. Basuh ikan dan rendamkan dalam air air asam jawa atau boleh basuh dengan air asam limau untuk hilangkan hanyir. Kali ni saya nak kongsikan salah satu resepi yang popular di negeri pahang iaitu pais tempoyak ikan patin. Assalamualaikum dan selamat petang, hai pembaca semua, dah masak dan makan tengahari ke tu?
Cara penyediaan ikan patin pais tempoyak : Lauk yang kerap didapur zila bila terasa malas nak memasak.suka sangat ikan masak macam ini.pertama sebab mudah sangat.campurkan . Balut ikan dengan daun pisang atau daun kunyit dan bakar hingga masak. 3.taburkan daun kunyit dan serai ke atas ikan. Letak juga tempoyak di atas ikan. Letakkan sedikit minyak, dan balikkan ikan setiap 5 minit untuk ikan masak sekata.
Letak juga tempoyak di atas ikan.
3.taburkan daun kunyit dan serai ke atas ikan. Assalamualaikum dan selamat petang, hai pembaca semua, dah masak dan makan tengahari ke tu?
Assalamualaikum dan selamat petang, hai pembaca semua, dah masak dan makan tengahari ke tu? Balut ikan dengan daun pisang atau daun kunyit dan bakar hingga masak. Kali ni saya nak kongsikan salah satu resepi yang popular di negeri pahang iaitu pais tempoyak ikan patin. 3.taburkan daun kunyit dan serai ke atas ikan. Letak juga tempoyak di atas ikan.
Lauk yang kerap didapur zila bila terasa malas nak memasak.suka sangat ikan masak macam ini.pertama sebab mudah sangat.campurkan . Assalamualaikum dan selamat petang, hai pembaca semua, dah masak dan makan tengahari ke tu? 4.bungkus dan bakar hingga masak. Basuh ikan dan rendamkan dalam air air asam jawa atau boleh basuh dengan air asam limau untuk hilangkan hanyir. Orang kata, kalau orang pahang memasak masakan tempoyak ni memang simple cukup gunakan cili padi, . 3.taburkan daun kunyit dan serai ke atas ikan.
Basuh ikan dan rendamkan dalam air air asam jawa atau boleh basuh dengan air asam limau untuk hilangkan hanyir. 4.bungkus dan bakar hingga masak. Balut ikan dengan daun pisang atau daun kunyit dan bakar hingga masak.
Letakkan sedikit minyak, dan balikkan ikan setiap 5 minit untuk ikan masak sekata.
Letakkan sedikit minyak, dan balikkan ikan setiap 5 minit untuk ikan masak sekata.
Cara penyediaan ikan patin pais tempoyak :
Balut ikan dengan daun pisang atau daun kunyit dan bakar hingga masak.
Cara penyediaan ikan patin pais tempoyak :
Cara penyediaan ikan patin pais tempoyak :
Cara masak disetiap di negeri juga berbeza.
Post a Comment for "Ikan Patin Masak Pais / Resipi Pais Tempoyak Ikan Patin"